Skip to main content

Tech TalkPLUS

TechTalk Plus er Conectos årlige branche-event med fokus på udvikling og kreativitet, som tiltrækker både “gamle” og potentielle kunder.

Conecto tror nemlig på, at det giver bedre resultater, når man er mere end kunder og konsulenter – og på, at man er forpligtet til at dele sin viden og hjælpe andre, når man vil være de bedste.

HVAD GJORDE VI

 

Tech TalkPLUS
faglig ekspertise og vidensdeling


Conecto er førende specialister indenfor virksomheders digitale transformation. De er stolte af deres faglige førerposition og lige så glade for at dele deres viden. Deres mantra er, at være meget mere end rådgivere og konsulenter.

Tech TalkPLUS er Conectos årlige brancheevent, hvor man mødes til sparing og dialog

Fokus på
rammer og indhold


Conecto har fuldstændigt styr på det faglige indhold. De ønskede at rammerne skulle afspejle dem som virksomhed: uhøjtidelige og professionelle med høj kvalitet i øjenhøjde. Vi forslog et venue, der afspejlede disse værdier og samtidig kunne tiltrække deltagere: nemlig Gemyse i Tivoli, hvor innovation og kreativitet går hånd-i-hånd med kvalitet og professionalisme. 

Herudover sørgede vi naturligvis for alt det praktiske: fra tjek-ind over lækker forplejning til sjove gimmicks og overraskelser.

Skriv hvad vi kan hjælpe dig med