Skip to main content

Outsourcing af cocktailbaren

Her kan du læse mere om vores løsning til leverandører af fest-løsninger til fx bryllupper og runde fødselsdage. Vi har igennem mange år opbygget betydelig know-how omkring cocktailløsninger til det professionelle marked. Vores hoved målsætning, er at vi tilpasser os jeres stil i en grad, så kunden aldrig vil være i tvivl om, at vi er jer.

På denne side vil du ikke finde færdige løsninger eller priser, idet jeres set-up helt sikkert vil være forskelligt fra alle vores andre samarbejdspartneres.

 

Hvad er typisk inkluderet i vores samarbejdsaftaler?


Vi tilbyder en samarbejdsaftale, hvor samarbejdspartner kan tilvælge os når gæsten ønsker en cocktailbar. Vores typiske gæst er selskaber til fx. firmafester, bryllupper og fødselsdage.

Vi går op i smag, bæredygtighed og vores gæsters oplevelse i vores cocktailbar. Vi mener, at det bedste resultat opnås, når der er en balance mellem disse tre faktorer. Derfor benytter vi udelukkende kvalitetsspiritus fra primært danske producenter, hvoraf flere er økologiske.

Jeres gæster kan vælge fra 3 timers fri bar, med mulighed for at forlænge cocktailbaren under festen. 

Gæsten kan frit vælge 5 udvalgte cocktails + almindelige drinks og shots. Vi udarbejder løbende nye cocktailkort med sæsonbestemte cocktails, ligesom vi udvikler signatur cocktails i samarbejde med jer.

Vi stiller med alt, hvad der er behov for, så som spiritus, hjemmelavede sirupper, friske produkter, bargear, is og Spiegelau glas, som passer til de valgte cocktails.

Vores cocktailtjenere er nøje udvalgte til at levere en sublim cocktailoplevelse for jeres gæster.

Vores påklædning er altid tilpasset anledningen, og er som udgangspunkt hvide tjenerskjorter eller lyseblå hør skjorter fra Seidensticker.

Skriv hvad vi kan hjælpe dig med