Skip to main content

Outsourcing af cocktailbaren

Her kan du læse mere om vores løsning til leverandører af fest-løsninger til fx bryllupper og runde fødselsdage. Vi har igennem mange år opbygget betydelig know-how omkring cocktailløsninger til det professionelle marked. Vores hoved målsætning, er at vi tilpasser os jeres stil i en grad, så kunden aldrig vil være i tvivl om, at vi er jer.

På denne side vil du ikke finde færdige løsninger eller priser, idet jeres set-up helt sikkert vil være forskelligt fra alle vores andre samarbejdspartneres.

 

Kvalitet, ambitioner og store forventninger

En af vores mangeårige samarbejdspartnere er restaurant 56 grader. Vi leverer cocktailbaren til deres lukkede selskaber, så som bryllupper og andre store fester.

Samarbejdet bygger på 56 graders høje kvalitet og ambitionsniveau, som vi skal være en naturlig garant for, når det kommer til vores del af gæsternes oplevelse.

Vores mål er at gæsterne betragter os som en del af restauranten, og endnu engang bekræfter dem i, at valget af restaurant 56 grader til den store fest var det helt rigtige.

Hvad er typisk inkluderet i vores samarbejdsaftaler?


Som udgangspunkt leverer vi cocktailbarer til lukkede selskaber, fx. bryllupper og fødselsdage.

Jeres gæster kan vælge fra 3 timers fri bar, med mulighed for at forlænge cocktailbaren under festen. 

Gæsten kan frit vælge 4 til 5 udvalgte cocktails + almindelige drinks og shots. Vi udarbejder løbende nye cocktailkort med sæsonbestemte cocktails, ligesom vi udvikler signatur cocktails i samarbejde med jer.

Vi stiller med alt, hvad eder er behov for, så som spiritus, hjemmelavede sirupper, friske produkter, bargear, is og Spiegelau glas, som passer til de valgte cocktails.

Vores cocktailtjenere er nøje udvalgte til at levere en sublim cocktailoplevelse for jeres gæster.

Vores påklædning er altid tilpasset anledningen, og er som udgangspunkt hvide tjenerskjorter eller lyseblå hør skjorter fra Seidensticker.

Skriv hvad vi kan hjælpe dig med