Cocktailbarens
mange muligheder


Er du på udkig efter cocktailbaren til jeres firmafest eller til fredagsbaren?

Søger du cocktailbaren til din private sommerfest eller runde fødselsdag?

Repræsenterer du hotellet eller eventstedet, som er specialist i fester, men mangler det sidste i forhold til at kunne levere en cocktailbar på samme høje niveau?

Cocktailbarens
mange muligheder

Er du en virksomhed som søger cocktailbar til firmafesten eller fredagsbaren?

Søger du cocktailbaren til din private sommerfest eller runde fødselsdag?

Er du hotellet eller eventstedet som er specialist i fester, men mangler det sidste i forhold til high-end cocktailbaren?

Uanset, hvad du søger, har vi løsningen

Vælg en af boksene nedenunder, og lad os inspirere dig med en cocktailoplevelse.

Vores partnere

Kvalitet i alle afskygninger


Vores fokus er smag, bæredygtighed og gæstens oplevelse i vores cocktailbar.

Vi benytter udelukkende kvalitetsspiritus som primært er fra danske producenter. Flere af vores produkter er økologiske. 

For at sikre at vi har de bedste producenter, og de bedste produkter på det danske marked, har vi valgt Local Spirits og Bite, som vores lokale samarbejdspartner.

Local Spirits er en af de første små uafhængige spiritusdistributører i Danmark, der har til formål at skabe en distributionsplatform for danske mikroproducenter. 40 % af deres sortimentet er økologisk og de har valgt at levere deres spiritusser i 10 l dunker, som vi tapper på genbrugelige flasker, der bruges igen og igen.

Bite tilbyder originale og velafbalancerede sirupper, med fokus på bæredygtighed, økologi og smag. Sirupperne leveres i 5 l beholdere, som vi tapper på genbrugelige flasker.

Kan vi friste?
Se nogle af vores lækre cocktails

Vores partnere

Vi samarbejder med en lang række leverandører og venues – her er et udpluk af vores gode samarbejdspartnere, der alle står for høj kvalitet og gode løsninger.

Skriv hvad vi kan hjælpe dig med