Skip to main content

Virtuelle events

Selvfølgelig kan det årlige kick-off, den traditionelle sommerfest eller fredagsbaren erstattes af en virtuel oplevelse, der samler medarbejderne og skaber det fællesskab, der er fundamentet i de fleste virksomheder.

Et ekstra plus er, at alle medarbejdere kan være med, uanset hvor i verdenen, de fysisk befinder sig.

Er I friske på en anderledes medarbejder event, så har vi ideerne og praktikken klar til jeres virtuelle oplevelser i skyen.

Fra byen til skyen sammen, men hver for sig


Mange virksomheder har fravalgt den fysiske sommerfest i år, men ønsker at give deres medarbejdere en oplevelse, der skaber fællesskab: sammen, men hver for sig.

Det vigtigste er, at man tænker ud af boksen og ikke tror, at festen kan genskabes derhjemme. Der skal opfindes koncepter, der fungerer både for den, der sidder alene, sammen med familien eller i nogle venners lag. Og følelsen af socialt samvær skal gennemsyre aktiviteten, lige fra invitationen til interaktionen undervejs.

Vi har ideerne til virtuelle aktiviteter og kan levere alle elementerne: forplejning, aktiviteter, teknisk set-up inkl. interaktionsmuligheder, underholdning og naturligvis alt det praktiske, der er forbundet med at gennemføre enhver event.

Eksempel på en virtuel event


Virtuel Cocktailskole for 300 medarbejdere bosiddende i Danmark og Sverige.

Ideen er, at lave en sjov aktivitet, hvor alle kan deltage. Derfor tilmelder man sig som med/uden børn ligesom man kan vælge med/uden alkohol.

Pakke med alle nødvendige remedier til en cocktailskole leveres på forhånd. Der er naturligvis tænkt på sjov til børnene også.

Vi livestreamer fra vores studie eller direkte fra virksomhedens adresse. Her byder virksomheden velkommen og vi sørger for resten: afvikling af cocktailskolen med indbyggede konkurrence, afstemninger osv.

Efter et par timer har alle fået uvurderlige færdigheder, der sammen med shaker-kittet kan bruges hele sommeren til glæde for sig selv og andre.

Denne aktivitet, kan sagtens udbygges med andre elementer: mad, musik, stand-up. Kun fantasien sætter grænser.


Skriv hvad vi kan hjælpe dig med